CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

EEN BANKKLUIS HUREN? HET KAN VANDAAG NOG

Bescherm u kostbaarheden tegen inbraak, brand, diefstal en verlies met een CitySafes bankkluis. Uw waardevolle bezittingen verdienen de beste beveiliging. Onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen in één van onze vestigingen.

Huur een kluis

HOE HUURT U EEN BANKKLUIS?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Al vanaf €8,95 per maand een veilige bankkluis bij u in de buurt

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Een bankkluis: wat is het?

Een bankkluis is een brandkast waar u waardevolle documenten en bezittingen veilig en beschermd opbergt. Als u ze thuis bewaart, loopt u steeds het risico op het verlies van kostbaarheden door bijvoorbeeld brand of diefstal. De kluisjes van CitySafes bieden hiervoor de hoogste beveiliging.  Ontdek onze vestigingen in uw buurt en huur uw brandkluis vandaag nog. Bij ons zijn uw waardevolle bezittingen in de beste handen.

 

Waarom zou ik een bankkluis huren?

Wist u dat inbrekers in België elk jaar gemiddeld 50.000 inbraken plegen en dat 10.000 huizen beschadigingen oplopen door brand? Om nog maar te zwijgen over diefstallen in bijvoorbeeld handelspanden. Inbrekers weten de verstopplekken doorgaans snel te vinden. Wat met een kluis in huis? Een gemakkelijke prooi voor dieven om ze gewoon mee te nemen en nooit 100% brandveilig. Een bankkluis op een beveiligde locatie zorgt dan voor zekerheid en gemoedsrust.

 

Een bankkluis huren bij de bank is niet langer mogelijk

Waar u vroeger een kluis huurde bij de bank, is dit vandaag niet langer mogelijk. Door digitalisering en het verkleinen van hun kantorennetwerk, bieden de meeste banken deze dienst niet langer aan. Steeds meer banken verwijzen hun klanten door naar CitySafes®. En met goede reden. Als betrouwbare partner zorgen wij voor een kwaliteitsvol alternatief en werken we graag samen met uw bank.

 

Een bankkluis huren, wat kost het?

Benieuwd naar de prijs van een bankkluis? Bij CitySafes huurt u al een kluis vanaf € 8,95 per maand. Uw bezittingen zijn niet alleen beschermd, we verzekeren ze automatisch tot € 45.000 met een mogelijkheid om het te verzekeren bedrag op te trekken. Met een bankkluis van CitySafes keert u met een veilig gevoel en totale gemoedsrust naar huis of gaat u zorgeloos op vakantie. Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken bij CitySafes voor een rondleiding, de vertrouwde service en een duidelijke uitleg over het huren van een bankkluis.

Het verschil tussen een bankkluis huren bij de bank en Citysafes

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Over CitySafes®, de nieuwe partner in bankkluisverhuur

Als de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele bankkluisruimte in België heeft CitySafes een gepaste oplossing voor elke situatie. U vertrouwt hierbij op de jarenlange kennis en ervaring van de oprichters van De Nederlandse Kluis. Een succesverhaal met meer dan 40 vestigingen doorheen Nederland die nog steeds de vaste waarde betekenen voor meer dan 70.000 klanten.

Bij CitySafes begrijpen we dat sommige bezittingen onmogelijk in waarde uit te drukken zijn. Daarom openen we onze vestigingen in voormalige bankgebouwen. De bestaande bankkluisruimtes verbeteren we uiteraard met high-end beveiligingstechnologie, 24/7 camerabewaking en professioneel en getraind personeel. Zo bent u op elk moment gerust.

U kan steeds rekenen op:

  • Getrainde en gescreende medewerkers
  • Het hoogste beveiligingsniveau
  • Verschillende bankkluisformaten

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een rondleiding.

Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen voor de huur van uw safeloket van de bank naar de CitySafes? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes® geopend?

CitySafes heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een bankkluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een bankkluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een bankkluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een bankkluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een bankkluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn bankkluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een bankkluis?

Citysafes bezit een divers aantal bankkluizen voor verhuur. Vanaf € 9,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken
Afspraak maken