CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

GEEN KLUISVERHUUR MEER BIJ BELFIUS?

Actie: Een maand gratis huren bij CitySafes!

Verhuurt uw vertrouwde Belfius kantoor geen kluizen meer? CitySafes ondersteunt uw vertrouwde Belfiuskantoor door onafhankelijk kluisverhuur aan te bieden aan klanten, wanneer de bank stopt met de verhuur van bankkluizen. Maak een afspraak en bewaar uw bezittingen 1 maand gratis!

Huur een kluis

HOE HUURT U EEN KLUIS?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Belfius klant? Huur een kluis bij CitySafes

Huurt u momenteel een kluis bij Belfius en stopt uw bank met kluisverhuur? Geen enkel probleem. Onze getrainde en professionele medewerkers staan klaar om u met raad en daad bij te staan.  Als betrouwbaar alternatief en de grootste, onafhankelijke aanbieder in kluisverhuur in België geeft CitySafes de beste bescherming voor uw bezittingen in vestigingen met de modernste beveiligingstechnologieën. Met een kluis van CitySafes vertrekt u met een gerust hart naar huis of op reis.

 

Belfius-klanten worden extra verwend

Beslist u vandaag nog om als Belfius-klant over te stappen naar CitySafes voor het huren van een kluis, dan krijgt u van ons 1 maand huur gratis. Zo starten we onze samenwerking meteen op een positieve noot. Geniet naast de bijzondere service en de modernste beveiligingstechnologieën van een voordelige prijs. Na de rondleiding en duidelijke uitleg, krijgt u de mogelijkheid om meteen een kluis te huren.

Het verschil tussen een kluis huren bij de bank en Citysafes

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Van kluis huren bij Belfius naar CitySafes

Als de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in België heeft CitySafes een gepaste oplossing voor elke situatie. U vertrouwt hierbij op onze jarenlange kennis en ervaring. Vóór CitySafes was er De Nederlandse Kluis. Een succesverhaal met meer dan 40 vestigingen doorheen Nederland die nog steeds de vaste waarde betekenen voor heel wat klanten.

Bij CitySafes begrijpen we dat sommige bezittingen onmogelijk in waarde uit te drukken zijn. Daarom openen we onze vestigingen in voormalige bankgebouwen. De bestaande kluisruimtes verbeteren we uiteraard met high-end beveiligingstechnologie, 24/7 camerabewaking en professioneel en getraind personeel. Zo bent u op elk moment gerust.

U kan steeds rekenen op:

  • Getrainde en gescreende medewerkers
  • Het hoogste beveiligingsniveau
  • Verschillende kluisformaten

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een rondleiding.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen overstap kluis huren Belfius naar CitySafes

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van kluis huren bij Belfius naar CitySafes?

Wilt u overstappen voor de huur van uw kluis bij Belfius naar de CitySafes®? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes® geopend?

CitySafes® heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg gaat de overstap van Belfius naar CitySafes?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een kluis?

Citysafes® bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 9,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken