CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Beveiligde opslag

Uw goud en zilver wordt opgeslagen in een van de professionele en beveiligde kluisruimtes van De Nederlandse Kluis. U heeft in onze kluizen een toegewezen depot, waarin alleen uw eigendommen worden bewaard. Onze kluizen worden 24 uur per dag gemonitord en bewaakt en zijn niet toegankelijk voor derden. Onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en volgen strikte procedures om onbevoegde toegang te voorkomen. Uw goud en zilver bevindt zich in een gescheiden compartiment, dat is ingericht als depot voor de opslag van waardevolle goederen. De inhoud van het depot wordt uitgebreid gedocumenteerd en de kluizenadministratie wordt regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij.

Wat kunt u in depot bewaren?

In depot kunt u uiteenlopende goederen bewaren. Zo kunt u bijvoorbeeld kunstvoorwerpen bewaren, maar ook serviezen, zilverwerk of archieven. Ook voor de opslag van edelmetalen is een depot uitermate geschikt. De mogelijkheden voor opslag in depot zijn dan ook zeer divers.

Waarom opslaan in depot?

Goederen opslaan in depot is vooral geschikt als het gaat om een grote partij goederen of goederen die te groot zijn voor opslag in een safeloket. Het goud en zilver dat u opslaat in onze depots is allrisk verzekerd tegen de vervangingswaarde. De goederen die u opslaat in depot bij De Nederlandse Kluis zijn en blijven 100% uw juridisch eigendom. Doordat wij samenwerken met de beste partners in beveiliging kunnen we ervoor zorgen dat niet alleen de veiligheid van uw eigendommen, maar ook die van uzelf gegarandeerd is. Het opslaan van goederen in ons depot verhoogt dus de veiligheid van uw eigendommen op verschillende manieren.

Bewaarplicht ondernemingen in depot

Wettelijk dienen de basisgegevens van uw administratie 7 jaar bewaard te worden. Onder basisadministratie worden het grootboek, de in- en verkoopadministratie, de debiteuren- en crediteurenadministratie, de voorraadadministratie en de loonadministratie gerekend. De gegevens van onroerende zaken dient u 10 jaar te bewaren. Het opslaan van deze administratieve gegevens kan veel ruimte in beslag nemen en dit kan eenvoudig in depot. Op deze manier bent u er ook zeker van dat uw administratie al deze jaren veilig van diefstal of schade door bijvoorbeeld brand bewaard wordt.

Afspraak maken
Afspraak maken