CitySafes.be
10 8790 9.2 Onze klanten beoordelen ons met een 9,2 Alle reviews »

Voorkom een vakantie-nightmare: deze 4 tips zorgen voor een veilig huis tijdens de skivakantie

Geplaatst op 05 januari 2023

Een vakantie hoort een onbezorgde tijd te zijn, waarin u lekker ontspant en de dagelijkse drukte even kunt achterlaten. Echter is het tijdens de skivakantie niet ongebruikelijk dat het aantal inbraken toeneemt, en die zorgeloze vakantie u toch nog wordt afgenomen. Het kan een grote schok zijn wanneer u terugkomt van vakantie en ontdekt dat uw waardevolle spullen zijn gestolen. Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die u kunt nemen om dit te voorkomen.

Installeer een alarmsysteem of beveiligingscamera’s

Een goede manier om uw huis te beschermen tegen inbraken is door het installeren van een alarmsysteem. Dit kan eventuele inbrekers afschrikken en kan ook helpen om de politie te waarschuwen als er toch ingebroken wordt. Ook kunt uw beveiligingscamera’s installeren, zodat u in de gaten kunt houden wat er rondom uw huis gebeurt.

Zorg voor goed hang- en sluitwerk

Vergeet ook niet om deuren en ramen goed af te sluiten voordat u op vakantie gaat. Controleer of alle sloten goed werken en overweeg om extra sloten te installeren op plaatsen waar dit nodig is. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw huis zo veilig mogelijk is. Daarnaast is het ook aan te raden om buren te vragen af en toe langs te komen om te checken of alles in orde is. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is terwijl u weg bent.

Breng waardevolle spullen naar CitySafes

De beste manier om uw spullen te beschermen tijdens uw skivakantie is door gebruik te maken van een externe kluis. Dit is een zwaarbeveiligde bankkluis waar u uw waardevolle spullen veilig in kunt opbergen voordat u op vakantie gaat. Zo zorgt u ervoor dat uw spullen veilig zijn terwijl u weg bent, en heerlijk onbezorgd geniet op de pistes.

Mensen zijn gewend om bij vertrek waardevolle spullen te verstoppen op vaste plekken in het huis, maar helaas kennen inbrekers deze plekken ook. Het uit het zicht leggen van kostbaarheden is dus niet de beste oplossing. Vooral niet als inbrekers genoeg tijd hebben om uw huis te doorzoeken.

Gelukkig is er een alternatief waar geen enkele inbreker bij kan: CitySafes. Bij CitySafes zijn zowel uw bezittingen met emotionele of financiële waarde 100% inbraakveilig in zwaarbeveiligde bankkluizen. Extra fijn; door de 12 vestigingen door heel België, zit er vaak wel één bij u in de buurt. Bovendien kunt u uw kluis altijd gemakkelijk en zonder afspraak bezoeken en huurt u al een kluis vanaf €8,95 per maand.

Met de gedachte dat uw waardevolle spullen veilig opgeslagen zijn kunt u met een gerust gevoel van huis en onbezorgd genieten van de sneeuw.

Tijdelijke winteractie: Als nieuwe klant krijgt u tijdens de wintermaanden uw kluis naar keuze de eerste 2 maanden gratis. U kunt profiteren van deze actie door gebruik te maken van de code “Donkere dagen-2022”. Wilt u gebruikmaken van deze actie? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Maak hieronder direct een afspraak:

Afspraak maken