CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

STOPT UW BNP PARIBAS FORTIS MET KLUISVERHUUR?

Actie: Een maand gratis huren bij CitySafes!

Verhuurt uw vertrouwde Fortis kantoor geen kluizen meer? Bij CitySafes huurt u een kluis in een vertrouwde omgeving. Om onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief te ervaren, ontvangt u de 1e maand gratis. Maak een afspraak voor een kluis in uw buurt.

Huur een kluis

HOE HUURT U EEN KLUIS?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Van BNP Paribas Fortis naar een kluis van CitySafes

CitySafes® is er, als veilig en vertrouwd alternatief, voor alle klanten van BNP Paribas Fortis die niet langer een kluis kunnen huren bij hun bank. Als grootste en onafhankelijke kluisaanbieder uit België bezit CitySafes de beste bescherming voor uw bezittingen in vestigingen met de modernste beveiligingstechnologieën en kluizen met automatische verzekering. Bij ons zijn uw waardevolle eigendommen in goede handen. Samen zoeken we de beste oplossing voor alles wat u dierbaar is.

 

Speciale actie voor klanten van BNP Paribas Fortis

Stapt u vandaag over van BNP Paribas Fortis naar CitySafes? Dan geniet u van de 1e maand gratis huur van uw kluis. Een voorsmaakje van de bijzondere service van CitySafes en een kans om uw waardevolle eigendommen op te bergen bij een nieuwe partner. Ontdek onze vertrouwde en discrete dienstverlening. Kom langs voor een rondleiding, een transparante uitleg voor het bewaren van uw waardevolle bezittingen en indien gewenst, bergt uw kostbaarheden meteen op.

Het verschil tussen een kluis huren bij de bank en Citysafes

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Over CitySafes, de nieuwe partner in kluisverhuur

Als de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in België heeft CitySafes een gepaste oplossing voor elke situatie. U vertrouwt hierbij op de jarenlange kennis en ervaring van de oprichters van De Nederlandse Kluis. Een succesverhaal met meer dan 40 vestigingen doorheen Nederland die nog steeds de vaste waarde betekenen voor meer dan 70.000 klanten.

Bij CitySafes begrijpen we dat sommige bezittingen onmogelijk in waarde uit te drukken zijn. Daarom openen we onze vestigingen in voormalige bankgebouwen. De bestaande kluisruimtes verbeteren we uiteraard met high-end beveiligingstechnologie, 24/7 camerabewaking en professioneel en getraind personeel. Zo bent u op elk moment gerust.

U kan steeds rekenen op:

  • Getrainde en gescreende medewerkers
  • Het hoogste beveiligingsniveau
  • Verschillende kluisformaten

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een rondleiding.

Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen voor de huur van uw safeloket van de bank naar de CitySafes? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes geopend?

CitySafes heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een kluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een kluis?

Citysafes® bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 8,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken