Een kluis huren bij BNP Paribas Fortis? U kunt ook terecht bij CitySafes.

Verhuurt BNP Paribas Fortis nog kluizen?

Ja, maar het aantal bankfilialen in België neemt snel af. Volgens recente berichten is er in de komende jaren een aanzienlijke afname in het aantal bankfilialen te verwachten, wat betekent dat veel kluisfaciliteiten uiteindelijk zullen sluiten. Wanneer een bank besluit te stoppen, zoals bijvoorbeeld ING, verwijzen ze vaak door naar CitySafes.

“Doordat ik mijn erfstukken veilig in een kluis bewaar, weet ik zeker dat mijn familie hier later ook nog plezier van heeft.”

Steeds meer bankfilialen sluiten hun deuren.

Vroeger was de keuze eenvoudig: iedereen huurde een kluis bij zijn grootbank. Maar deze situatie verandert nu. Door de voortschrijdende digitalisering sluiten steeds meer bankfilialen hun deuren, waardoor het huren van een kluis niet langer mogelijk is. In zulke gevallen adviseren zij hun klanten om een kluis te huren bij een onafhankelijke aanbieder van bankkluizen. CitySafes staat klaar om deze service te verzorgen. Als bedrijf dat zich uitsluitend toelegt op kluisverhuur, kunnen wij de hoogst mogelijke beveiliging en professionele medewerkers garanderen.

Maak een afspraak

Over CitySafes.
De grootste aanbieder van kluisverhuur in Europa.

Bij CitySafes beseffen we dat sommige bezittingen onbetaalbare waarde hebben. Om die reden hebben we onze vestigingen gevestigd in voormalige bankgebouwen. We hebben de bestaande kluisruimtes geüpgraded met geavanceerde beveiligingstechnologie, 24/7 cameratoezicht en competente, getrainde medewerkers. U kunt te allen tijde rekenen op:

  • Gekwalificeerd en gescreend personeel
  • Het hoogst mogelijke beveiligingsniveau
  • Verschillende kluisgroottes
Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen.

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Meer vragen en antwoorden vindt u hier.

Kan ik overstappen van kluis huren bij de bank?

Wilt u overstappen voor de huur van uw kluis van de bank naar de CitySafes? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes geopend?

CitySafes heeft meerdere locaties verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis.

Hoe snel krijg ik toegang tot een kluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en wij regelen graag een afspraak binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren.

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7.

Wat is de prijs voor het huren van een kluis?

CitySafes bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 8,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige kluizen overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie.

Kluis huren