CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

HUUR VANDAAG NOG EEN PROFESSIONELE BRANDKAST!

Neem geen enkel risico en laat uw meest waardevolle bezittingen vandaag nog beveiligen. Onze vestigingen bieden de modernste beveiliging met professionele medewerkers. Berg je eigendommen veilig op, beschermt tegen inbraak, brand, diefstal en verlies.

Maak een afspraak

HOE HUURT U EEN CITYSAFES® BRANDKAST?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Wat is een brandkast?

Een brandkast is een brandwerende kluis om waardevolle items zoals documenten, geld en juwelen veilig in op te bergen. Brandkastjes bezitten heel wat voordelen. Voor u zelf overweegt om een brandkluis te kopen, is het belangrijk om stil te staan bij het alternatief: een brandkast huren. Bij CitySafes® kiest u voor een onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van kluisverhuur die uw waardevolle bezittingen veilig en discreet bewaart.

 

Zelf een brandkast kopen… of eentje huren?

Een brandkluis kopen heeft één groot praktisch voordeel: een kluis in uw huis is altijd in de buurt.  Zo heeft u steeds toegang tot uw waardevolle items. En toch bezit een privékluis heel wat nadelen die u bij de huur van een brandkluis op locatie niet tegenkomt. Wij raden u aan om deze afweging te maken en de voordelen en de nadelen te onderzoeken. Wij zetten ze voor u op een rij.

 

De nadelen van een thuiskluis

Kluizen in huis bevatten doorgaans een minder goede beveiliging dan professionele bankkluizen, met een veel groter risico op diefstal. Inbrekers aarzelen niet om de volledige brandkast mee te nemen. Tenslotte ligt de prijs van een degelijke thuiskluis veel hoger dan het huurbedrag van een brandveilige en professioneel beschermde bankkluis.

Kiezen voor de bank of voor Citysafes?

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Veiligheid én zekerheid met een brandkast van CitySafes®

Uw kostbare bezittingen verdienen de beste bescherming. Door een professionele brandkast te huren bij CitySafes slaapt u terug op uw twee oren. Met overval-proof en brandwerende kluizen. 24/7 bewaking door camera’s, professioneel personeel en een automatisch en uitgebreide verzekering. Uw waardevolle bezittingen liggen dus zeker veilig opgeborgen in een bankkluis naar keuze.

Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen over professionele brandkasten

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen voor de huur van uw safeloket van de bank naar de brandkasten van CitySafes®? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes® geopend?

CitySafes® heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een professionele brandkast?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een kluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een professionele brandkast?

Citysafes® bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 9,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken
Afspraak maken