CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

CONTACT

Heeft u een vraag? Zoekt u een onafhankelijke aanbieder voor kluisruimte in België? Neem gerust contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord.

Informatie aanvraag
Contactgegevens

Postadres

CitySafes Belgium
Treurenberg 4
1000 Brussel

Algemene contactgegevens

T: 02 486 70 00
E: info@citysafes.be

Contactformulier

Wij bieden u graag de best mogelijke service en staan altijd open voor feedback. Heb je een vraag, suggestie of klacht? Dan kan u ons makkelijk bereiken via onderstaande contactgegevens:

T: 02 486 70 00
E: info@citysafes.be

 

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar:
02 486 70 00

Maandag t/m vrijdag
09:30 – 18:00 uur

Stuur een mail:
info@citysafes.be

Kies een vestiging in uw buurt

CitySafes is gevestigd door heel België. Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een bankkluis te huur bij u in de buurt. Zoek eenvoudig op plaats of postcode om een kantoor bij u in de buurt te vinden of reserveer direct een bankkluis.

Onze vestigingen voor kluisverhuur

Citysafes is de grootste onafhankelijke aanbieder van kluisruimte in België. We werken samen met verschillende banken en garanderen de nieuwste beveiligingstechnieken, oprechte service, duidelijke communicatie en de hoogst haalbare veiligheid voor uw waardevolle eigendommen. Elk vestiging ligt in een voormalig bankkantoor of beveiligde locatie met verstevigde muren en strenge controles. Een kleine of grote ruimte nodig? Wij verhuren bankkluizen in verschillende formaten aan een betaalbare prijs. Ontdek de vestiging in uw buurt, maak een afspraak en laat u informeren over de voordelen.

Afspraak maken
Afspraak maken