CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

HEEFT CRELAN UW KLUISVERHUUR STOPGEZET?

Actie: Een maand gratis huren bij CitySafes!

Verhuurt uw vertrouwde Crelan kantoor geen kluizen meer? Veel grootbanken zoals Crelan stoppen met kluisverhuur wegens digitalisering of te hoge kosten. CitySafes ondersteunt uw vertrouwde bank door onafhankelijk kluisverhuur aan te bieden. Wij garanderen de modernste beveiligingstechniek en professioneel personeel. Maak een afspraak met de vestiging in uw buurt en bewaar uw bezittingen 1 maand gratis!

Huur een kluis

HOE HUURT U EEN KLUIS?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Crelan klant? Veilig een kluis huren bij CitySafes

Ook Crelan stopt met de verhuur van kluizen. Steeds meer Crelan-klanten vertrouwen op CitySafes om hun meest kostbare bezittingen te beveiligen. U straks ook? Maak een afspraak, kom langs voor de rondleiding en de transparante uitleg en krijg de mogelijkheid om meteen een kluis te huren in een vestiging in uw buurt. Met de modernste beveilingstechnieken en getraind personeel liggen uw waardevolle eigendommen straks ook veilig tegen inbraak, brand, diefstal en verlies.

 

Een voordeel voor alle Crelan-klanten

Crelan-klanten die overstappen naar de gespecialiseerde kluisverhuur van CitySafes betalen de eerste maand geen huur. Het begin van een mooie samenwerking. Ontdek onze vertrouwde dienstverlening, de modernste security maatregelen en een warme welkom van onze professionele medewerkers. Huur meteen een kluis, berg uw kostbaarheden op en vertrek met een gerust hart naar huis of op vakantie.

Het verschil tussen een kluis huren bij de bank en Citysafes

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Overstap kluis huren bij Crelan naar CitySafes

Als de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in België heeft CitySafes een gepaste oplossing voor elke situatie. U vertrouwt hierbij op de jarenlange kennis en ervaring van de oprichters van De Nederlandse Kluis. Een succesverhaal met meer dan 40 vestigingen doorheen Nederland die nog steeds de vaste waarde betekenen voor meer dan 70.000 klanten.

Bij CitySafes begrijpen we dat sommige bezittingen onmogelijk in waarde uit te drukken zijn. Daarom openen we onze vestigingen in voormalige bankgebouwen. De bestaande kluisruimtes verbeteren we uiteraard met high-end beveiligingstechnologie, 24/7 camerabewaking en professioneel en getraind personeel. Zo bent u op elk moment gerust.

U kan steeds rekenen op:

  • Getrainde en gescreende medewerkers
  • Het hoogste beveiligingsniveau
  • Verschillende kluisformaten

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een rondleiding.

Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen overstap kluis huren Crelan naar CitySafes

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van kluis huren bij Crelan naar CitySafes?

Wilt u overstappen voor de huur van uw safeloket van de bank naar de CitySafes? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes geopend?

CitySafes® heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel is de overstap van kluis bij Crelan naar CitySafes?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een kluis?

Citysafes bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 9,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken