CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

EEN GELDKLUIS HUREN? HET KAN VANDAAG NOG

Geen enkele plek in uw huis biedt dezelfde voordelen en veiligheden voor uw contant geld als een kluis van CitySafes®. Kiezen voor een zwaarbeveiligde locatie als bewaarplek klinkt dan als de logische keuze. Als onafhankelijke aanbieder verzekeren wij u de modernste security die niet aanwezig is in een woning. Uw contant geld veilig bewaren kan op elk moment in één van onze vestigingen.

Maak een afspraak

HOE HUURT U EEN GELDKLUIS?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Waarom heb ik een geldkluis nodig?

Een geldkluis is een kluisje om uw contant geld veilig in op te bergen. Een geldkluis kopen voor op kantoor of thuis is verstandig, maar niet zonder risico’s. Een professionele geldkluis biedt niet alleen een betere bescherming, maar geeft ook een gevoel van zekerheid dat uw cash geld in goede handen is. Inbrekers krijgen niet de mogelijkheid om de kluis mee te nemen en brand heeft geen vat op onze brandveilige en professionele kluizen.

 

Een eigen geldkluis kopen: een goed idee?

Koopt u zelf een geldkluis voor thuis of uw kantoor dan hebt u steeds toegang tot uw kluis. Gemakkelijk, maar spijtig genoeg ook voor inbrekers. Geldkluisjes zijn een makkelijk en geliefd doelwit bij inbraak. De minimale beveiliging door een cijferslot of sleutel houdt hen niet tegen. En dat blijkt niet het enige nadeel te zijn.

 

De grote risico’s van thuiskluizen

Een professionele geldkluis is beter beveiligd dan de beste thuiskluis. Inbrekers weten niet alleen meteen uw geheime kluis te vinden, ze nemen kluizen vaak ook gewoon mee. Een thuiskluis biedt gemiddeld een bescherming tegen brand van 10 tot 30 minuten en de inhoud na verlies terug verhalen op de verzekering blijkt bij contante gelden niet gemakkelijk. Bovendien is een safe kopen, die voldoet aan de minimumvereisten qua beveiliging, een stevige investering. In tegenstelling tot het huren van een geldkluis waarbij u met een minimale kost een onbetaalbare zekerheid verwerft.

Het verschil tussen een geldkluis huren bij de bank en Citysafes

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Vertrouw op de geldkluizen van CitySafes®

Als onafhankelijk en gespecialiseerd verhuurbedrijf van geldkluizen biedt CitySafes iedereen in België de kans om zijn waardevolle bezittingen, waaronder contant geld, veilig te bewaren. Continu camerabewaking, getrainde en professionele medewerkers, discrete en betrouwbare dienstverlening en overval-proof safes garanderen de veiligheid van uw kostbare bezittingen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen over geldkluizen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van een geldkluis van de bank?

Wilt u overstappen voor de huur van uw geldkluis van de bank naar de CitySafes? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes® geopend?

CitySafes heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een geldkluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een geldkluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een geldkluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een geldkluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn geldkluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een geldkluis?

Citysafes bezit een divers aantal geldkluizen voor verhuur. Vanaf € 9,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken