CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »
Nu 2 maanden gratis

Welkom bij CitySafes

CitySafes, de veiligste plek voor waardevolle eigendommen.

Verhuurt uw vertrouwde ING-kantoor geen kluizen meer? Door een sterke samenwerking met ING huurt u nog steeds in alle vertrouwen een kluis. Maak een afspraak en bewaar uw bezittingen 2 maanden gratis!

Maak een afspraak

HOE HUURT U EEN KLUIS?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Stopt ING met het aanbieden van bankluizen? 

Steeds meer klanten vinden hun weg naar CitySafes omdat ING stopt met het aanbod om een kluis te huren. Als grootste onafhankelijke kluisaanbieder is CitySafes een veilig en betrouwbaar alternatief. Wij bieden de beste bescherming voor uw bezittingen in vestigingen met de modernste beveiligingstechnologieën en kluizen met automatische verzekering.

Twee maanden gratis voor ING-klanten

Bent u klaar om over te stappen van ING naar CitySafes om een kluis te huren? Dan hebben we goed nieuws voor u. Als kennismaking geniet u de eerste 2 maanden gratis huur van uw kluis. Ontdek onze betrouwbare en discrete dienstverlening. Kom langs voor een rondleiding, een volledige uitleg voor het bewaren van uw waardevolle bezittingen en berg uw kostbaarheden meteen op. Veilig én voordelig.

Het verschil tussen een kluis huren bij de bank en Citysafes

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Van kluis huren bij ING naar CitySafes

Als de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in België heeft CitySafes een gepaste oplossing voor elke situatie. U vertrouwt hierbij op de jarenlange kennis en ervaring van de oprichters van De Nederlandse Kluis. Een succesverhaal met meer dan 40 vestigingen doorheen Nederland die nog steeds de vaste waarde betekenen voor meer dan 70.000 klanten.

Bij CitySafes begrijpen we dat sommige bezittingen onmogelijk in waarde uit te drukken zijn. Daarom openen we onze vestigingen in voormalige bankgebouwen. De bestaande kluisruimtes verbeteren we uiteraard met high-end beveiligingstechnologie, 24/7 camerabewaking en professioneel en getraind personeel. Zo bent u op elk moment gerust.

U kan steeds rekenen op:

  • Getrainde en gescreende medewerkers
  • Het hoogste beveiligingsniveau van België
  • Kluisformaten op basis van uw behoeften

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een rondleiding.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen overstap ING naar CitySafes

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van kluis huren bij ING?

Wilt u overstappen voor de huur van uw safeloket van ING naar de CitySafes? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes® geopend?

CitySafes heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een kluis na de overstap van ING?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een kluis?

Citysafes bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 8,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken