CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »
al vanaf €8,95 per maand

HUUR EEN VEILIGE KLUIS

Stopt uw bank met bankkluizen of heeft u nood aan een veilige plaats voor financieel of emotioneel waardevolle eigendommen? Wij houden al decennialang belangrijke documenten en kostbaarheden veilig voor inbraak, brand en diefstal.

Met ons uitgebreid gamma aan sterk beveiligde kluizen huurt u al een bankkluis voor €8,95 per maand.

Afspraak maken

HOE HUURT U EEN KLUIS?

1 Maak een afspraak

Gebruik het formulier of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Al vanaf €8,95 per maand een veilige bankkluis bij u in de buurt

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak in één van onze vestigingen. Meteen een kluis nodig? Reserveer online, telefonisch of op locatie. Neem uw paspoort of ID-kaart mee, schrijf u in en krijg meteen de sleutel voor een bankkluis naar keuze.

Afspraak maken

Of bel 02 486 70 00

Kluis huren bij CitySafes

Met verschillende kluizen in elke vestiging bieden we een ruim aanbod aangepast aan de beschikbare ruimte en de noden van de klant. Met de sterkste beveiliging voor bankkluizen over het volledige grondgebied van België, beschikken we over de juiste opbergruimte voor verschillende type eigendommen. Budgetvriendelijk en aangepast aan de grootte van uw kostbaarheden. Denk maar aan waardepapieren, belangrijke documenten zoals diploma’s, notariële aktes, fotomateriaal of huwelijkscontracten, cash geld, harde schijven, edelmetalen juwelen of sieraden. Met CitySafes liggen ze veilig opgeborgen voor inbraak, brand, diefstal of verlies. Huur een kluis bij een vestiging bij u in de buurt.

al vanaf €8,95 per maand
Basis
Notariskluis
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
Verzekerd tot: €10.000
Standaard
Type A
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Kostbare voorwerpen
Verzekerd tot: €45.000
Populair
Type B
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Kostbare voorwerpen
 • Edelmetalen
 • Harde Schijven
Verzekerd tot: €45.000
Extra ruimte
Type C
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Kostbare voorwerpen
 • Edelmetalen
 • Harde Schijven
 • Fotoalbums
Verzekerd tot: €45.000
Groot formaat
Type D
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Kostbare voorwerpen
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
 • Verzamelingen
Verzekerd tot: €45.000
Extra groot
Type E
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Kostbare voorwerpen
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
 • Verzamelingen
 • Kunst
 • Schilderijen
Verzekerd tot: €45.000

Veiligste kluizen van België

Waardevolle materialen, papieren en sieraden bergt u het veiligst op door een kluisje te huren bij CitySafes. Waarom? Omdat wij als onafhankelijke aanbieder het allerhoogste niveau van beveiliging als standaard zien.

AANBIEDER ANDERE AANBIEDERS
Alarmsysteem
Identificatiecontrole
Jaarcontract
Kluisinhoud verzekerd tot €90.000,- tot €25.000,-
Landelijke dekking
Overvalproof
Ramkraakproof
Brandveilig
Waterdetectie
Alle medewerkers gescreend
Alle medewerkers getraind
Kluis met sluisfunctie
Altijd onder toeziend oog naar uw kluis
Afgesloten privéruimtes
Kom langs

Een eerste indruk van onze vestigingen

Bel voor meer informatie of een afspraak in een vestiging van uw keuze. Meteen een kluis nodig? Reserveer online, telefonisch of op locatie. Neem uw paspoort of ID-kaart mee, schrijf u in en huur een kluis vanaf de eerste werkdag. Kies het kantoor in uw buurt en kom langs. Woont u aan de grens België – Nederland? Surf naar De Nederlandse kluis en ontdek onze vestigingen in Nederland.

Afspraak maken

 

Checklist

30 waardevolle zaken die veiliger zijn in de kluis

Stond u er al eens bij stil hoeveel onvervangbare zaken er in uw huis liggen? Niet onlogisch als u daar even over nadenkt. Om u te helpen, maakten we een handige checklist van de 30 meest voorkomende waardevolle zaken in Belgische huizen die beter thuishoren in een kluis.

Download gratis deze checklist !

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het huren van een kluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt en neemt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Wat kost het huren van een kluis?

CitySafes bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 8,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie.

Hoe snel krijg ik toegang tot een kluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren.

Op welke locaties huur ik een kluis?

CitySafes® bouwt een netwerk van kantoren verspreid door heel België. Dat betekent dat er vrijwel altijd een vestiging is binnen 20 minuten reistijd. Bekijk het overzicht van al onze vestigingen.

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7.

Tot welk bedrag is mijn kluis verzekerd?

De inhoud van uw safeloket is vanaf een type A-kluis standaard tot € 45.000 verzekerd. U krijgt altijd de mogelijk om uw dekking te verhogen tot € 90.000. De dekking geldt per safeloket. Meerdere safeloketten huren en uw kostbaarheden spreiden, zorgt dus voor een hogere dekking.

Kan ik meteen na ontvangst van de sleutels mijn kluis bezoeken?

Bij de eerste afspraak, neemt u de sleutel in ontvangst. Wij brengen u naar de kluis van uw keuze, waar u meteen waardevolle eigendommen kan opbergen. Neem gerust de nodige kostbare bezittingen mee. Zo rijdt u niet onnodig heen en weer.

Wat zijn de voorwaarden om een kluis bij CitySafes® te huren?

Verminder het risico dat uw kostbaarheden verloren gaan door inbraak, diefstal, overval of brand met een kluis van CitySafes. Onze type A-kluis en groter verzekeren we tot 45.000 met een optie tot € 90.000. Deze en andere voorwaarden vindt u in huurovereenkomst safeloket.

Kan ik gezamenlijk een kluis huren?

Ja, hiervoor wijst een familielid of partner aan als medehuurder. De medehuurder ontvangt, net als u, sleutels tot het safeloket en is gemachtigd de kluis te open met of zonder uw aanwezigheid. Jullie zijn voor het contract gelijken. Het bijschrijven van een medehuurder dient persoonlijk op kantoor te gebeuren met aanwezigheid van huurder en medehuurder in bezit van een geldig identificatiebewijs zoals een identiteitskaart.

Zit uw vraag er niet bij? Meer vragen en antwoorden vindt u hier.

Waarom een safe kluis huren?

Kreeg uw buurt te maken met een inbrakenplaag of zag u op het nieuws over de zoveelste brand in België. Gemiddeld gebeuren er 50.000 inbraken en 10.000 woning- of handelspand branden in België. Een logische keuze om uw bezittingen op te bergen in een safe. Een brandveilige safe kopen of een safe kluis met inbraakbeveiliging vraagt al snel om een enorme investering en geeft geen garanties bij een langdurige brand. De safe kluizen van CitySafes zijn automatisch verzekerd en liggen in kluisruimtes met de modernste beveiligingstechnologieën. U huurt al een safe bij CitySafes vanaf € 8,95 per maand.

 

Nergens veiliger om een kluis te huren dan bij CitySafes

Huurt u een bankkluis bij ons, dan slaapt u terug op uw twee oren. Al onze kluizen zijn overval-proof en beveiligd door high-end beveiligingstechnologieën. Vertrekt u binnenkort op reis? Wenst u een veilige opbergplaats voor uw eigendommen op korte of lange termijn? Door een kluis te huren bij CitySafes ontdekt u alles om uw waardevolle bezittingen optimaal te beschermen tegen inbraak, brand, diefstal en verlies. Ons professionele medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding en een duidelijke uitleg over het huren van uw kluis. Neem zeker uw kostbaarheden mee naar de vestiging in uw buurt, want u krijgt meteen de kans om een kluis te huren en ze op te bergen.

 

Huur een kluis
Afspraak maken
Afspraak maken