CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

KAN U GEEN KLUIS MEER HUREN BIJ UW BANK?

Verhuurt uw vertrouwde bank geen bankkluizen meer? CitySafes werkt samen met veel banken door klanten de kans aan te bieden een kluis te huren wanneer de bank hiermee stopt. Veel grootbanken die stopten met kluisverhuur raden CitySafes aan als onafhankelijke en betrouwbare aanbieder voor kluisjes. Onze getrainde medewerkers helpen u graag verder in één van onze vestigingen.

Afspraak maken

HOE HUURT U EEN KLUIS?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Een kluis huren bij de bank is niet langer een optie

Tot voor kort was de keuze snel gemaakt. Iedereen huurde een kluis bij zijn grootbank. Vandaag liggen de kaarten anders. Door digitalisering sluiten steeds meer bankfilialen hun deuren, waardoor een safe huren niet langer mogelijk is. Ze raden dan hun klanten aan om een kluis te huren bij een onafhankelijke aanbieder voor bankkluizen. CitySafes® neemt de fakkel graag over. Omdat we als bedrijf enkel focussen op de verhuur van kluizen garanderen we de hoogst mogelijke beveiliging en professionele medewerkers.

 

Verhuren ING, KBC of BNP Paribas Fortis nog kluizen?

Ja, maar het aantal bankfilialen in België daalt snel. In het nieuws spreekt men al van een sterke daling de komende jaren, wat betekent dat veel kluizenruimtes op termijn zullen sluiten. Wanneer een bank stopt verwijzen zij, zoals ING-bank, vaak door naar CitySafes. De oprichters achter CitySafes zijn in Nederland actief als De Nederlandse Kluis, waar ze als bedrijf werd genoemd als het alternatief voor kluizen door ING, ABN AMRO en Rabobank. Als grootste privéaanbieder in België is CitySafes een voor de hand liggende keuze om een kluis te huren als particulier of handelszaak. Voor klanten die een betrouwbaar alternatief zoeken voor hun kluisje en niet meer bij de bank terecht kunnen.

Het verschil tussen een kluis huren bij de bank en Citysafes®

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Over CitySafes®, de nieuwe partner in kluisverhuur

Als de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in België heeft CitySafes een gepaste oplossing voor elke situatie. U vertrouwt hierbij op de jarenlange kennis en ervaring van de oprichters van De Nederlandse Kluis. Een succesverhaal met meer dan 40 vestigingen doorheen Nederland die nog steeds de vaste waarde betekenen voor meer dan 70.000 klanten.

Bij CitySafes begrijpen we dat sommige bezittingen onmogelijk in waarde uit te drukken zijn. Daarom openen we onze vestigingen in voormalige bankgebouwen. De bestaande kluisruimtes verbeteren we uiteraard met high-end beveiligingstechnologie, 24/7 camerabewaking en professioneel en getraind personeel. Zo bent u op elk moment gerust.

U kan steeds rekenen op:

  • Getrainde en gescreende medewerkers
  • Het hoogste beveiligingsniveau
  • Verschillende kluisformaten

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een rondleiding.

Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van kluis huren bij de bank?

Wilt u overstappen voor de huur van uw kluis van de bank naar de CitySafes®? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes® geopend?

CitySafes® heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een kluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een kluis?

Citysafes® bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 9,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige kluizen huren overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken