CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

KLUISVERHUUR BIJ CITYSAFES, HET KAN VANDAAG!

Op zoek naar een betrouwbaar alternatief voor kluisverhuur in België. CitySafes is de grootste, onafhankelijke aanbieder van bankkluizen. Met de modernste beveiligingstechnieken en automatisch verzekerde kluizen, vertrekt u gerust naar huis of op vakantie. Maak een afspraak en kom langs voor een rondleiding en informatie rond kluisverhuur. Onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen in één van onze vestigingen.

Maak een afspraak

HOE WERKT KLUISVERHUUR?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Bestaat kluisverhuur nog bij de bank?

ING, BNP Paribas Fortis, Belfius, KBC, AXA, Crelan … Door de digitalisering zien we een trend in kluisverhuur. Steeds meer banken stoppen of verminderen hun aanbod. Toch blijft het veilig opbergen van waardevolle eigendommen in ons land mogelijk door de kluisverhuur bij CitySafes. Het onafhankelijke en gespecialiseerde kluisverhuurbedrijf met een twintigtal vestigingen doorheen België.

 

Wat kan ik veilig opslaan bij CitySafes?

Uw waardevolle bezittingen liggen bij ons veilig opgeborgen in een bankkluis. Denk aan sieraden, erfstukken, contant geld, eigendommen van emotionele waarde en belangrijke documenten zoals aktes, diploma’s en aandelenregisters. Door ze thuis te bewaren, loopt u het risico op diefstal en brand. Een verstopplek is geen garantie op veiligheid. Kies voor zekerheid met een safe van CitySafes!

Het verschil tussen kluisverhuur bij de bank en Citysafes

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Safe verhuur bij CitySafes?

Een kluis of een safe huren voor je op vakantie gaat of om kostbaarheden veilig op te bergen. De gemakkelijke en veilige oplossing voor een gerust gevoel. CitySafes is de betrouwbare partner in kluisverhuur met modern beveiligde vestigingen, professionele en getrainde medewerkers en discrete dienstverlening. Kies je om een kluis te huren in de buurt? Maak dan zeker een vrijblijvende afspraak en ontdek onze service.

Altijd een CitySafes vestiging in de buurt

Bij CitySafes willen we iedereen de kans geven om zijn bezittingen veilig en discreet te bewaren. Onze hoogopgeleide medewerkers staan klaar om u te ontvangen in elk van de 20 filialen doorheen België. Wilt u vandaag nog een safe huren om uw kostbare bezittingen veilig op te bergen? Dat kan.

Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van bank kluisverhuur?

Wilt u overstappen voor de huur van uw safeloket van de bank naar de CitySafes? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes geopend?

CitySafes heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt kluisverhuur?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een kluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs van kluisverhuur bij CitySafes?

Citysafes® bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 9,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken