CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

OVER CITYSAFES®

Onafhankelijke aanbieder van kluizen

Als grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimtes in België bieden we een oplossing op maat. Een safeloket of bankkluis voor waardevolle eigendommen zoals documenten, sieraden, valuta, foto’s, kunst tot zelfs zaken met emotionele waarde. Bij CitySafes® begrijpen we het belang van veilige opslag voor uw kostbare bezittingen. Daarom zetten wij in op integere en vakbekwame mensen die discreet met uw gegevens omgaan en u graag adviseren over de oplossing die bij u past.

Zoekt u een betrouwbare plaats voor uw bezittingen? Een aanbieder van bankkluizen met vele jaren ervaring? Uw kostbaarheden veilig opgeborgen tegen inbraak, brand, diefstal en verlies? Vertrouw op CitySafes® voor het veilig opbergen en stockeren van waardevolle zaken. Maak een afspraak, kom langs en geniet van een uitgebreide ontvangst met een transparante uitleg en een rondleiding.

 

Afspraak maken

De geschiedenis van Citysafes®

CitySafes® is opgericht door twee van de oprichters achter De Nederlandse Kluis (DNK). De 40-vestiging grote, onafhankelijke aanbieder van kluisverhuur geniet van verschillende verwijzingen door alle grote financiële instellingen in Nederland zoals ABN, AMRO, ING-bank en Rabobank. Niet alleen de grootbanken bevelen De Nederlandse Kluis aan, ook klanten geven stuk voor stuk mooie reviews over deze diensten. CitySafes is opgericht als de Europese aanbieder van bankkluizen. Niet alleen in België, maar ook in Denemarken bouwen we verder aan ons aanbod. Het ligt in onze ambitie om, met het vertrouwen van onze klanten, uit te groeien tot de grootste Europese aanbieder van bankkluizen. Zoekt u ook een veilige opbergruimte voor uw waardevolle zaken? Maak een afspraak en ontdek CitySafes® als de betrouwbare partner in kluisverhuur. 

Afspraak maken

Elk kantoor is een vestiging

Het is vandaag bijna onmogelijk om een bankkantoor te voorzien van kluizen door de reglementering en veiligheidsnormen.  De dikke muren van de kluisruimte zijn versterkt met staal. Deze ruimtes zijn specifieke versterkt om uw eigendommen te beschermen.  Daarom vestigt CitySafes® zich meestal in een voormalig bankgebouw of een sterk beveiligde vestiging. We voorzien deze gebouwen met de modernste beveiligingstechnologieën en gekwalificeerd personeel, wat voor banken niet altijd haalbaar is.

De CitySafes garanties :

  • Gekwalificeerde medewerkers
  • 24/7 live camerabewaking
  • Mistgenerator
  • Stroboscoop
  • Waterdetectie
  • Rechtstreeks aangesloten op de meldkamer
Afspraak maken

Betrouwbare en integere medewerkers

De veiligheid van uw opgeslagen kostbaarheden en de discrete en betrouwbare service zien wij elke dag weer als topprioriteit. We werken met vertrouwensvolle mensen die we na een uitgebreid onderzoek aanwerven. Onze focus ligt bij expertise, ervaring, een professionele houding, integriteit, klantvriendelijkheid en bovenal betrouwbare personeelsleden.

Afspraak maken

Getraind en professioneel personeel

Binnen CitySafes® trainen we alle personeelsleden na een zorgvuldig onderzoek. Gedurende deze opleiding schenken we aandacht aan veiligheid en dienstverlening. Doordat elke werknemer gespecialiseerd is in zowel de technische als de kwaliteitsaspecten, garanderen we de veiligheid van uw eigendommen. De beveiliging van onze kluisruimtes en de integriteit van ons personeel zien we bij CitySafes® als de allerhoogste prioriteit. Daarom zorgen we steeds voor specifieke en aanvullende trainingen voor het personeel bovenop hun uitgebreide kennis en ervaring. Doordat de wereld niet stil staat, blijven we telkens opnieuw inzetten op het vernieuwen van onze opleidingen, zodat elke medewerker altijd mee is op het vlak van beveiliging en klantenservice.

Afspraak maken

Onze mensen

Maak kennis met de mensen achter Citysafes® .

Joost
Dejaeger

Algemeen Directeur
CitySafes® België

Vincent
Verbeek

Partnership Manager
CitySafes® België

Noëlla
Heylen

Regiomanager
CitySafes® België

Wendy
van den Boom

Regiomanager
CitySafes® België

Eline
De Wilde

Recruitment manager
CitySafes® België

Max
Laukens

Junior associate
CitySafes® België

Viktor
van der Kwast

Voorzitter adviesraad
CitySafes® België

Peter
De Proft

Lid adviesraad
CitySafes® België

Klantreviews

Citysafes® is de vertrouwde plek voor waardevolle goederen en kostbaarheden. Door onze sterk beveiligde bankkluizen en betrouwbare vestigingen waren klanten voor u overtuigd. Lees de mening van onze klanten.

CitySafes.be

“Ik kende CitySafes niet, maar na een zware brand in de buurt voelde het niet meer veilig om contracten, sieraden en onze jeugdfoto’s in huis te bewaren. Ik zocht naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen en kwam bij CitySafes terecht. Het geeft een veilig gevoel nu alles goed is opgeborgen.”

Anneleen D. (33), 2017-08-18
CitySafes.be

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij Citysafes terechtgekomen. Ik dacht dat het veel duurder zou zijn dan bij de bank, maar de prijs is ongeveer hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen …. gewoon een kluis huren.”

Arnaud Chalmagne (67), 2017-08-18
CitySafes.be

“Mijn ouders huurden een kluis bij de bank, maar die stopte daarmee. De bank verwees ons door naar CitySafes. Ik twijfelde eerst aan de veiligheid, maar de vestigingen van CitySafes zitten in voormalige bankfilialen. Ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat de security zelfs nog beter is dan bij mijn bank. Bij CitySafes gebruiken ze heel moderne security en beveiligingstechnieken met cameratoezicht.”

Thomas A. (58), 2017-08-18
CitySafes.be

“De ontvangst bij Citysafes verliep heel aangenaam. Alle informatie werd correct gegeven en de rondleiding was duidelijk en overzichtelijk. ”

Hugo D. (45), 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Bekijk alle klantreviews.

Afspraak maken