CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

HUUR VANDAAG NOG ÉÉN VAN ONZE SAFETY DEPOSIT BOXES

Bewaar uw waardevolle eigendommen tegen inbraak, brand, diefstal of verlies met een CitySafes safety deposit box. We beschermen elke depositbox met de modernste beveiligingstechnologieën en de inhoud van uw safe deposit is steeds verzekerd. Maak een afspraak en huur uw safety deposit box vandaag nog!

Maak een afspraak

HOE HUURT U EEN SAFETY DEPOSIT BOX?

1 Maak een afspraak

Via de website of bel 02 486 70 00.

2 Kies een bankkluis

Veilige bankkluis op locatie naar keuze.

3 Veiligheid op maat

Een bankkluis op maat onmiddellijk beschikbaar.

Wat is een safety deposit box?

In een safety deposit box, safe deposit of een bankkluis bewaart u verschillende waardevolle eigendommen of kostbaarheden. Denk maar aan waardepapieren, sieraden, juwelen, cash geld, kunstvoorwerpen, belangrijke documenten zoals diploma’s, notariële aktes of zelfs oude fotoalbums. Als u deze zaken in huis of in uw handelspand bewaart, loopt u het risico op verlies door bijvoorbeeld een inbraak, brand en diefstal. Een depositbox van CitySafes geniet van de modernste beveiligingstechnieken in verstevigde kluisruimtes.  Ontdek onze vestigingen in uw buurt en huur uw safety deposit box vandaag nog. Bij ons zijn uw waardevolle bezittingen in goede handen.

 

Waarom zou ik een safe deposit box huren?

Elk jaar breken inbrekers in bij gemiddeld 50.000 woningen en woeden er branden in ongeveer 10.000 huizen. Dan spreken we nog niet over de vele diefstallen in bijvoorbeeld handelspanden, belangrijke documenten of kostbaarheden die verloren of beschadigd raken en eventuele waterschade die waardevolle eigendommen aantast. Inbrekers weten al snel de safety deposit box in huizen of handelspanden te vinden. De depositbox is dan ook een gemakkelijke prooi voor dieven. Ze nemen de safe deposit gewoon mee onder de arm. Een safety deposit box bij uw thuis brand op na 10 tot 30 minuten afhankelijk van de kwaliteit en om de inhoud te verzekeren, komt er heel wat administratie bij kijken. Een safe deposit op een beveiligde locatie zorgt voor heel wat zekerheid en gemoedsrust.

 

Uw bank stopt met de verhuur van safety deposit boxes

Meer en meer banken stoppen met de verhuur van de safety deposit boxes. Waarom? De meeste banken zetten in op digitalisering en verkleinen hun kantorennetwerk. Steeds meer banken verwijzen klanten door naar CitySafes. Heel logisch, want als grootste onafhankelijke aanbieder van Safety deposit boxes werken we graag samen met uw bank. Zo genieten klanten nog steeds van een veilige kluis in een voor hen vertrouwde omgeving.

 

Wat kost de huur van een safe deposit box?

Benieuwd naar de prijs van een safe deposit? Bij CitySafes huurt u een safety deposit box vanaf € 8,95 per maand. We beschermen uw eigendommen met de modernste beveiligingstechnologieën. Discrete en betrouwbare medewerkers staan tot uw dienst en we verzekeren elke safety deposit box automatisch tot € 45.000 met een mogelijkheid om het te verzekeren bedrag op te trekken. Met een safe deposit van CitySafes vertrekt u veilig op vakantie en met een gerust hart terug naar huis. Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken bij CitySafes voor een rondleiding, de uitgebreide service en een transparante uitleg over het huren van één van onze safety deposit boxes.

Het verschil tussen een kluis huren bij de bank en Citysafes®

AANBIEDER CITYSAFES ANDERE AANBIEDERS
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw kluis
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw kluis
Privéruimtes beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Over CitySafes, de nieuwe partner in safety deposit boxes

Als de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in België heeft CitySafes een gepaste oplossing voor elke situatie. U vertrouwt hierbij op de jarenlange kennis en ervaring van de oprichters van De Nederlandse Kluis. Een succesverhaal met meer dan 40 vestigingen doorheen Nederland die nog steeds de vaste waarde betekenen voor meer dan 70.000 klanten.

Bij CitySafes begrijpen we dat sommige bezittingen onmogelijk in waarde uit te drukken zijn. Daarom openen we onze vestigingen in voormalige bankgebouwen. De bestaande kluisruimtes verbeteren we uiteraard met high-end beveiligingstechnologie, 24/7 camerabewaking en professioneel en getraind personeel. Zo bent u op elk moment gerust.

U kan steeds rekenen op:

  • Getrainde en gescreende medewerkers
  • Het hoogste beveiligingsniveau
  • Verschillende kluisformaten

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een rondleiding.

Maak een vrijblijvende afspraak

Veelgestelde vragen safety deposit boxes

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen voor de huur van uw safety deposit box van de bank naar de CitySafes? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes geopend?

CitySafes heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een safety deposit box?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een safety deposit box?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn safety deposit box veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een safety deposit box?

CitySafes bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 8,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Afspraak maken
Afspraak maken