CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

STOPT UW BANK MET KLUISVERHUUR?

Stopt uw bank met bankkluizen? Krijg 2 maanden gratis!

Speciaal voor klanten die overstappen van de bank stellen wij een introductie-aanbieding beschikbaar. Interesse? Maak hier een afspraak om uw bankkluis te behouden.

Afspraak maken
Speciale introductiekorting

Wilt u overstappen van de bank naar Citysafes®? Speciaal voor klanten die nu overstappen, stellen wij een introductie-aanbieding beschikbaar. De eerste 2 maanden krijgt u volledig gratis. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief. Zo blijft u genieten van een betrouwbare aanbieder van kluisverhuur die graag samenwerkt met uw bank. 

 

Waarom stoppen banken met kluisverhuur?

Vrijwel alle Belgische grootbanken, zoals ING, KBC, Belfius en PNB Paribas Fortis, verminderen of stoppen met het aanbieden van bankkluizen. De meest moderne beveiliging aanbieden en de vernieuwingen die daarmee gepaard gaan, kosten de banken handenvol geld. Gelukkig raden banken u meestal meteen een alternatief aan, namelijk een gemakkelijke overstap naar CitySafes® om een kluis of safeloket te huren. Als onafhankelijke en grootste aanbieder van bankluizen, specialiseerden we ons in de beveiliging en betrouwbaarheid van kluisverhuur in België. Daarom zijn bankkluizen en de daarbij gepaarde security en dienstverlening voor CitySafes een topprioriteit. Zie CitySafes® als het nieuwe, vertrouwensvolle alternatief voor kluisverhuur en berg uw waardevolle spullen veilig op. 

Stoppen ING, KBC, Belfius en Fortis echt met het verhuren van bankkluizen?

Inderdaad. Meer en meer moderne bankfilialen bezitten geen kluisruimte meer. Banken die stoppen met de verhuur van kluizen raden meestal een alternatief aan zoals Citysafes®. Om de overstap voor u gemakkelijk te maken, bieden we momenteel een korting aan. Zo verandert u met een gerust hart van uw vertrouwde bank naar de grootste, onafhankelijke kluisaanbieder in Europa. Wij garanderen een uitgebreide dienstverlening, aantrekkelijk tarief, gemakkelijke overstap en een gerust gevoel door de modernste beveiligingsinstallaties en getraind personeel. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Berg u waardevolle spullen veilig op in een bankkluis van CitySafes®. Als nieuwe klant krijgt u de eerste 2 maanden kluishuur gratis. U bespaart geld, maakt kennis met ons bedrijf en onze dienstverlening en huurt daarna een kluis bij CitySafes® al vanaf € 8,95 per maand. 

Reserveren

Over CitySafes®

Bij Citysafes® begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw waardevolle zaken veilig en discreet te bewaren. Als grootste onafhankelijke aanbieder van kluizen, vestigen wij ons over heel België. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u met een gerust gevoel van huis gaat.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van België
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel screenen we uitgebreid
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 per maand
  • Gestart door de oprichters van De Nederlandse kluis 
  • Meer dan 12 jaar ervaring via De Nederlandse kluis 
  • Meer dan 40 vestigingen met meer dan 70.000 klanten in Nederland
  • Gemiddelde review van De Nederlandse kluis: 9.2 / 10

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier. 

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen voor de huur van uw safeloket van de bank naar de CitySafes®? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan de vestiging in uw buurt. Op deze manier maakt u gemakkelijk kennis met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is CitySafes® geopend?

CitySafes® heeft meerdere kantoren verspreid over heel België. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website voor de openingstijden van de vestiging in uw buurt of bel met 02 486 70 00.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Maak direct een afspraak op de website en geniet van een rondleiding in een vestiging naar keuze. We tonen onze werkwijze, de beschikbare formaten en indien gewenst, huurt u meteen een kluis voor onmiddellijke indienstname.

Hoe snel krijg ik toegang tot een kluis?

Maak een afspraak via de website of contacteer ons telefonisch op het nummer 02 486 70 00 en we spreken af binnen enkele dagen. Dringend op zoek naar een kluis om te huren? Bel naar 02 486 70 00 en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Breng uw waardevolle eigendommen ineens mee, want na de rondleiding krijgt u de kans om onmiddellijk een kluis te huren. 

Hoe weet ik of mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in België. Onze brand en inbraakvrije kluizen monitoren we 24/7. 

Wat is de prijs voor het huren van een kluis?

Citysafes® bezit een divers aantal kluizen voor verhuur. Vanaf € 9,95 per maand huurt u al een kluis met verzekering. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare formaten in een vestiging naar keuze of contacteer ons voor meer informatie. 

Onze medewerkers verwelkomen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties. De verschillende keuzes in kluisformaten staan ter beschikking. Maak direct een afspraak via 02 486 70 00 of gebruik hiervoor het bovenstaande formulier. Wees er snel bij. In bepaalde vestigingen loopt de wachttijd snel op. 

Maak een afspraak

Afspraak maken