CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

BANKKLUIZEN MET KOSTBAARHEDENVERZEKERING BIJ CITYSAFES®

 

Wat is een kostbaarhedenverzekering?

Een kostbaarhedenverzekering sluit u enkel af in combinatie met een inboedelverzekering. Kostbaarheden zoals bijvoorbeeld sieraden, computers en audiovisuele apparatuur dekt de inboedelverzekering meestal maar tot een bedrag tussen de € 3.000, – en € 6.000, -. Met een kostbaarhedenverzekering stijgt het verzekerde bedrag van uw waardevolle eigendommen. Deze verzekering dekt het verlies van uw kostbare materialen tegen schade, diefstal en verlies. Door een safeloket te huren bij Citysafes® bent u zeker van een veilig opslag, maar bespaart u op deze manier ook op uw verzekeringspremie. De goederen die u opslaat bij Citysafes® zijn namelijk ook verzekerd.

Waarom een kostbaarhedenverzekering afsluiten?

Een kostbaarhedenverzekering sluit u af voor eigendommen van hoge waarde of voor specifieke bezittingen die anders niet onder de verzekering vallen. Het is aanvullend op uw inboedelverzekering om de dekking te verbeteren. Het verzekerde bedrag voor bijvoorbeeld sieraden verhoogt door een kostbaarhedenverzekering een aantal keer. Zo zorgt u ervoor dat bij inbraak, brand of diefstal uw waardevolle eigendommen gedekt zijn.

 

Kostbaarhedenverzekering in combinatie met een safeloket

De combinatie tussen een kostbaarhedenverzekering en een bankkluis van Citysafes® is een verstandige keuze. Wij vragen geen aanvullende voorwaarden zoals het installeren van een alarmsysteem of een kluis met een bepaalde borgklasse, zoals vaak bij uw eigen verzekering of makelaar. De premies blijven stabiel, u verhoogt de veiligheid van uw bezittingen en verlaagt tegelijkertijd de kans op inbraak met de huur van een bankkluis of kluisruimte bij Citysafes®. Onze kluizen zijn de ideale en veilige opbergplaats voor zaken als edelmetaal of sieraden die u niet dagelijks draagt. Uw bankkluis bij Citysafes® biedt zo een ideale combinatie met de kluis in uw woning. Daarbovenop geniet u van onze verzekering tot een bedrag van € 45.000, – met de mogelijkheid om dit te verhogen tot € 90.000, -. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de premie van uw eigen verzekering verlaagt.

Maak een afspraak
Afspraak maken