CitySafes.be
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Veilig op reis met CitySafes

Geplaatst op 05 mei 2023

zomervakantie-veilig-op-reisDe zomer is de tijd om te genieten van een welverdiende vakantie. Of je nu gaat kamperen, of op citytrip vertrekt of naar een tropisch eiland gaat, er is niets fijner dan er even tussenuit te gaan en je nergens zorgen over te hoeven maken. Daarom is het belangrijk om voor je vertrek goed na te denken over de beveiliging van je waardevolle spullen die je thuis achterlaat, zoals sieraden, harde schijven en laptops. Want voorkomen is beter dan genezen!

Toename inbraken tijdens zomervakantie

Helaas neemt het aantal inbraken in de zomermaanden toe. Dit komt doordat mensen vaak lang van huis zijn en dit weten inbrekers ook.  Volgens BeSafe, de algemene directie van veiligheid en preventie, een afdeling van de Federale Overheidsdienst worden er tijdens de zomermaanden gemiddeld 35% meer inbraken gepleegd dan in de rest van het jaar. Ook de politie waarschuwt jaarlijks voor een toename van woninginbraken tijdens de zomervakantie. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om inbraken tijdens uw vakantie te voorkomen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Ga goed voorbereid op vakantie

Bij het voorbereiden van uw vakantie komt er veel kijken: van het boeken van accommodaties en het regelen van reisdocumenten tot het maken van een inpaklijst. Maar naast al deze zaken is het dus ook belangrijk om na te denken over de veiligheid van uw waardevolle spullen tijdens uw vakantie en ze veilig op te bergen. De gewoonte is om waardevolle spullen thuis te verstoppen voordat u op vakantie gaat, echter kennen inbrekers deze plekken ook. Vooral als ze alle tijd hebben om uw hele huis te doorzoeken. Wilt u met een gerust hart op vakantie gaan? Bewaar waardevolle spullen dan in onze zwaarbeveiligde bankkluizen en laat ze niet thuis achter. 

Wat niet meenemen op reis?

Als je op vakantie gaat, is het verstandig om zo min mogelijk waardevolle spullen mee te nemen. Laat bijvoorbeeld je laptop of sieraden die je niet elke dag draagt achter bij CitySafes en neem alleen het hoognodige mee. Zo verklein je het risico van diefstal en kun je zonder zorgen van je vakantie genieten. Juwelen behoren namelijk tot de meest gestolen voorwerpen tijdens vakanties. Dat komt omdat sieraden waardevol en gemakkelijk te verhandelen zijn. Daarnaast zijn ook elektronica, contant geld en paspoorten vaak het doelwit van dieven. Daarom is het slim om sieraden veilig te bewaren in een kluis bij CitySafes

 

Kortom, er zijn verschillende manieren waarop u inbrekers buiten de deur kunt houden maar sommige spullen zijn zo belangrijk, dat u beter geen enkel risico neemt. Vroeger kon u deze spullen bewaren ineen kluis bij de bank, tegenwoordig bieden de zwaarbeveiligde kluizen van CitySafes een betaalbare oplossing.

Inbraakpreventie tijdens je vakantie

Naast het veilig opbergen van je waardevolle spullen, zijn er nog andere maatregelen die je kunt nemen om inbraak tijdens de vakantie te voorkomen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je huis er bewoond uitziet door tijdschakelaars te gebruiken. Zorg er bovendien voor dat alle deuren en ramen goed gesloten zijn en dat buren een oogje in het zeil houden.

Veilig op reis met CitySafes

Als je op vakantie gaat en je waardevolle spullen veilig wilt opbergen, biedt CitySafes de veiligste en meest betrouwbare oplossing. Bij CitySafes kun je al je waardevolle spullen opbergen in je persoonlijke kluis die 24/7 beveiligd is. Dit kan al vanaf €8,95 per maand. Je kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan, wetende dat je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Na je vakantie kun je je spullen weer veilig ophalen bij een van de locaties van CitySafes.

Tijdelijke actie

Met de code ‘Welkomstkorting2023’ krijgen nieuwe klanten nu tijdelijk de eerste 2 maanden gratis.

Maak hieronder direct een afspraak:

Afspraak maken